fbq
Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: RJ johdattelee Lunan lemmenpesään

Ensi viikon jaksossa Luna ja RJ saavat oman kodin, joka vihitään käyttöön läheisissä tunnelmissa.

Ericin toipuminen on sujunut nopeasti. Nyt hän on kuitenkin jo kyllästynyt makaamaan sairaalassa ja tahtoisi kotiutua Donnan luokse. Eric kaipaa myös omaa sänkyään.

Bill kaipailee Poppyä, vaikka heillä on takanaan vasta yhdet treffit. Pari sopiikin jo uuden tapaamisen, mutta Poppyn sisko Li ei ole tästä ollenkaan tyytyväinen. Hän myös kertoo tuntemuksistaan selväsanaisesti Poppylle.

Wyatt on vierailulla isänsä Billin luona. Wyatt suunnittelee muuttoa ja jopa Los Angelesin jättämistä. Bill on hämmentynyt suunnitelmista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eric palaa kotiin. Hän kertoo lähimmäisilleen niistä kokemuksistaan, kun oli lähellä kuolemaa. Eric myös kertoo Ridgelle, että hyväksyy tämän tekemät hoitopäätökset sairaalassa.

Poppyn ja Billin välit lämpenevät entisestään toisilla treffeillä. Edes Sheilan sattuminen pariskunnan tarjoilijaksi ei viilennä tunnelmaa. Tapaamisen lopuksi Bill johdattelee Poppyn salaiseen yöpaikkaan.

RJ on löytänyt hänelle ja Lunalle oman kodin. Kyse on pois muuttavan Wyattin rantatalosta. Luna ja RJ ovat jo ottamassa taloa käyttöön, mutta paikalla on yllättäen toinenkin pariskunta.

Kauniit ja rohkeat MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa