fbq
Kauniit ja rohkeat

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Kuolemaa tekevä Eric järjestää jäähyväisjuhlat

Ensi viikon jaksoissa Eric jättää hyvästejä läheisilleen.

Näyttää siltä, että Ericin lopullisen lähdön aika on koittanut. Eric ei kuitenkaan suostu sairaalahoitoon, vaan haluaa päinvastoin viettää juhlat elämänsä kunniaksi läheistensä kanssa.

Zende on yhä vihoissaan siitä, että RJ:lle on annettu mahdollisuus työskennellä Ericin projektin parissa. Hänen mielestään RJ saa sukutaustansa vuoksi muita parempaa kohtelua firmassa. Ridge paljastaa Zendelle, että järjestelyyn on syynä Ericin vakava terveystilanne.

Thorne ja Bridgetkin saapuvat Los Angelesiin. He luulevat, että tiedossa on hauskat juhlat Ericin kunniaksi, mutta sitten he saavat kuulla todellisen tilanteen.

Kauniit ja rohkeat -juonipaljastukset: Kuolemansairas Eric ei suostu hoitoon – Hope esittää uhkavaatimuksen

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Iloista esittävä Eric paljastaa ainoastaan rakkaalleen Donnalle, että lähestyvä kuolema pelottaa häntä. Ridge puolestaan kutsuu juhliin osallistujat kokoon ja komentaa kaikkia olemaan hyvillä mielin Ericin jäähyväisjuhlissa.

Lopulta kaikki kerääntyvät yhteen Ericin kanssa. Juhlien keskipiste tuntuu olevan onnensa kukkuloilla ja muistelee saavutuksiaan, kun muut pidättelevät itkua. Steffyllä on ikävä Finniä.

Kauniit ja rohkeat MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa