fbq
Joel Pohjanpalo, Maria Veitola, Yökylässä Maria Veitola

Jalkapalloilija Joel Pohjanpalo omistaa kahdeksan asuntoa Helsingissä - näin hän sijoittaa rahojaan

Joel Pohjanpalo kertoo raha-asioistaan Maria Veitolalle.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitola vierailee Italian Venetsiassa jalkapalloilija Joel Pohjanpalon ja tämän Catherine-vaimon luona. Jakso televisioidaan MTV3:lla torstaina 21. maaliskuuta, ja se on jo katsottavissa MTV Katsomossa. 

Maria tiedustelee Joelilta, mitä tämä harrastaa vapaa-ajallaan. Joel toteaa kokkailevansa, keräilevänsä viinejä sekä huolehtivansa bisneksistään.

Joel kertoo Marialle, että hänellä on Suomessa monta asuntoa, joissa on vuokralaisia. Joel on innostunut kiinteistösijoittamisesta, jolla hän uskoo osaksi rakentavansa turvattua tulevaisuutta.

- Tällä hetkellä mulla on kahdeksan asuntoa Helsingissä, Joel listaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Jää myös rahastoihin. Sitten on muutama start up -firma, missä olen mukana. Tavallaan yrittää hajauttaa sitä omaa varallisuutta, Joel kertoo.

Unelmahäät Ranskassa! Jalkapalloilija Joel Pohjanpalo meni naimisiin saksalaiskaunottaren kanssa - katso kuvat

Maria utelee Joelilta, voisiko hän tienata jalkapalloilijan urallaan sellaiset rahat, joilla hän voisi elää loppuelämänsä tekemättä töitä.

- Jos hyvin sijoittaa, sen takia ei tarvitse tehdä töitä enää, Joel toteaa.

Joel kuitenkin myöntää, että sijoittamisasioissa mikään ei ole varmaa eikä koskaan voi täysin tietää, mitä tapahtuu.

Joel kertoo ohjelmassa haaveilevansa aktiiviuransa jälkeen muutosta Suomeen. Hänen saksalainen vaimonsa Catherine kertoo, ettei aluksi suhtautunut Joelin haaveeseen positiivisesti Suomen ankeiden talvikuukausien sekä känniörveltäjäkulttuurin takia.

Catherine kertoo kuitenkin sulatelleensa asiaa ja myöntää, että koska Joel on ollut niin paljon poissa synnyinmaastaan, voisi yhteinen muutto Suomeen toteutua ainakin muutamaksi vuodeksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Catherine opiskelee sisustusarkkitehdiksi. Hän haaveilee yhteisestä asuntobisneksestä Joelin kanssa, jahka tämän jalkapalloura päättyy. Joel on pohtinut myös, mitä kaikkea kaksikko voisi yhteisellä firmalla saavuttaa.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3:lla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa