fbq

Homer Simpson lopetti poikansa kuristamisen – kaikki katsojat eivät ilahtuneet

Simpsonit ovat naurattaneet katsojiaan jo vuodesta 1989 lähtien. Nyt yksi ikoninen tapa on jäämässä historiaan.

Simpsonit-ohjelman fanit muistavat hyvin, kuinka Homer kurittaa poikaansa Bartia. Aina kun pojankoltiainen on tehnyt pahojaan, Homer kuristaa poikaansa.

35. kaudelle siirryttäessä tämä perheväkivaltainen tapa jää unholaan. Homer kertoo jaksossa  Margelle olevansa muuttunut mies kätellessään naapuriaan. 

– Huomaatko Marge? Pojan kuristaminen on kannattanut. Kunhan vain vitsailen. En tee enää niin. Ajat ovat muuttuneet, Homer sanoo.

Tällä hetkellä Suomen televisiossa esitetään kautta 34.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Osa ohjelman katsojista on mielissään muutoksesta, mutta kaikki fanit eivät. Päätös herätti kiivasta kommentointia X-alustalla.

– Olenko minä ainoa, jonka mielestä on hieman hämmentävää, että Simpsonit lopettivat Homerin tavan kuristaa Bartia? Se oli vitsi, mutta nyt ajattelen, että olenkin katsonut koko ajan Homerin pahoinpitelevän poikaansa, eräs kirjoittaa.

– Simpsonit tiputtavat ikoniset Homer kuristamassa Bartia -kohtaukset? Näyttää siltä, että he ovat vakavissaan sen suhteen, etteivät halua tukahduttaa hauskuutta ohjelmasta. ”Ajat ovat muuttuneet”, he sanovat. Minä sanon, että niin on myös klassisen sarjakuvahuumorin määritelmä. Taitaa olla aika etsiä uusi häiriintynyt perhe tv:ssä seurattavaksi, kirjoittaa puolestaan toinen.

– Milloin viimeksi tämä vitsi on naurattanut ketään? Kertokaa minulle, koska en muista yhtään kertaa Simpsonit-elokuvan jälkeen. Se on väsynyt vitsi, josta on aika päästää irti, kolmas sanoo.

Tunteet kuumenevat Temptation Islandissa: varattu mies ja sinkkukönsikäs sanasodassa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Simpsonit Subilla ja STAR Channelilla.

  Lähde: Independent

Seuraa meitä somessa