fbq

Erikoisjoukot-kokelas pudottautuu vaarallisen korkealta veteen: "Joku verisuoni meni"

Erikoisjoukkojen jaksossa 22.4. kokelas numero 10 kärsii korkeanpaikankammosta, joten hän roikkuu turhan pitkään helikopterissa.

Erikoisjoukot-jaksossa 23. huhtikuuta kokelaat pudottautuvat helikopterista veteen. Korkeutta hypyllä on 10 metriä, joten kokelaat ovat joutuneet opettelemaan tarkasti laskeutumisasentonsa turvallisuuden takaamiseksi.

Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää jakson tapahtumia.

Kokelas numero 10 eli Helmeri Pirinen kärsii korkeanpaikankammosta. Hän ei irrota otettaan helikopterista saadessaan käskyn kouluttaja Robin Hendryltä.

– Irti! Irti! Robin huutaa Helmerille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmeri pitää kiinni kopterista niin kauan, että se ehtii nousta yli 12 metrin korkeuteen. Kyseisestä korkeudesta pudottautuminen veteen on vaarallisempaa ja hankalampaa.

Lopulta Helmeri iskeytyy veteen kovalla voimalla, ja hänen kätensä osuu hänen oikeaan silmäänsä. Leirin lääkäri tarkistaa silmän välittömästi paikalla.

Erikoisjoukot

Tukikohdassa Helmeri paljastaa, että silmä otti pahasti osumaa.

– Vähän inhottava… Joku verisuoni meni, Helmeri myöntää.

– Nyt ei ole näkö oikein hyvä tässä silmässä. Vähän sumea. Ja painetta silmässä, hän lisää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Helmeri itse toivoo, että hänen kehonsa kestäisi. Hänellä on takanaan jo useampi urheilullinen vuosi. Jos hän joutuisi lähtemään kesken kaiken pois, se olisi miehelle valtava pettymys. Hänen tavoitteenaan on pysyä kisassa loppuun saakka.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

Erikoisjoukot tiistaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa