fbq
Godzilla_Vs_Kong_WEB_1dad3509c3.jpg

Elokuvaesittely: Godzilla ja King Kong tappelivat, kumpi voitti?

Niin sanotun MonsterVerse-leffasarjan päätösosa jäi keväällä elokuvateatterikierroksella koronan jalkoihin yhtä massiivisesti kuin filmissä Hong Kongin suurkaupunki jää jättihirviöiden jalkoihin. Nyt Godzillan ja King Kongin välistä kamppailua pääsee seuraamaan vaikkapa HBO Max -suoratoistopalvelusta. 

Villin mielikuvituksellisessa tarinassa King Kong on selvästi enempi sankarin roolissa, sillä se suojelee ihmisiä jostain syystä agressiiviseksi käyneeltä liskohirviö Godzillalta, joka jo sarjan aiemmissa osissa saatiin joten kuten aisoihin. Vaikka Godzillan käytökselle löytyykin filmissä selitys, kahden megamonsterin välienselvittely on väistämätön – ja heitetäänpä taisteluareenalle vielä kolmaskin eeppinen jättihirviö!

Vaikka ihmiset jäävät filmissä sivuosaan (totta hitossa pilvenpiirtäjiä isommat monsterit ovatkin paljon kiinnostavampia), niin pienen kuurotytön ja jättiapinan viittomakielen avulla löytyvä yhteys koskettaa kaiken rymistelyn keskellä.

Adam Wingardin piti ohjata taannoin jo jatko-osa Peter Jacksonin King Kong -leffalle, mutta projekti jäi toteuttamatta. Aiemmin melko pienen luokan jännäreitä tehnyt ohjaaja pääsi nyt pelaamaan noin 200 miljoonan dollarin budjetilla ja teki hyvää työtä. Filmi on hyvin viihdyttävä ja näyttävä:  jättihirviöitä tulee ikävä jo lopputekstien aikana.

Tieteistoimintafilmi. O: Adam Wingard. N: Aleksander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall. (USA 2021). 113 min. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Godzilla vs. Kong katsottavissa digitaalisena vuokra- ja ostoelokuvana sekä suoratoistopalvelu HBO Maxissa.

Seuraa meitä somessa