fbq

C More -palvelu häviää – sulautetaan uuteen MTV Katsomoon

MTV tiedottaa julkaisevansa lokakuussa uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

MTV:n nykyisten suoratoistopalveluiden, MTV Katsomon ja C Moren, sisällöt muuttavat uuteen palveluun.

Helmikuussa suoratoistopalvelu C Moren liiketoiminta siirtyi Telia Finlandilta MTV:lle. Nyt MTV yhdistää kaikki MTV Katsomon ja C Moren sisällöt kokonaan uudelle alustalle. Palvelun nimenä on MTV Katsomo.

Lokakuun 10. päivä julkaistava uusi MTV Katsomo tarjoaa tiedotteen mukaan sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Uutta MTV Katsomoa voi käyttää jatkossakin maksutta, mutta myös maksullisten tilaustuotteiden kautta.

Jörn Donnerin Bitte-leski paljasti tv:ssä oman salasuhteensa varattuun mieheen – yksi syy esti eron

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Uusi MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. Tuomme kaikki rakastetut sisältömme nyt yhteen palveluun, yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse. Yhtenäistämme myös brändejämme osaksi tuttua MTV-brändiperhettä. MTV:n suoratoistopalvelujen katselu on ollut tänä vuonna upeassa kasvussa ja tämä strateginen muutos mahdollistaa meille kasvun jatkumisen, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan sisältöjä on mahdollista katsoa mainoksilla tai ilman. Uutena elementtinä MTV Katsomoon tulee vaihtoehto maksullisesta tilauksesta.

C More -asiakkaat siirtyvät uuteen palveluun syksyn aikana, suoraan asiakkaille ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

MTV ilmoitti elokuussa 2023 aloittavansa muutosneuvottelut, jonka seurauksena  yhtiö arvioi henkilöstön vähennystarpeesta olevan kokonaisuudessaan noin 45.

Seuraa meitä somessa