fbq

Better Call Saul teki kyseenalaisen ennätyksen

Better Call Saul -sarja on saanut 53 televisioalan Emmy-ehdokkuutta, mutta se ei ole voittanut yhtään palkintoa.

Breaking Badin maailmaan sijoittuva sarja Better Call Saul  on tehnyt surullisen ennätyksen. Sarja on saanut yhteensä 53 televisioalan Emmy-ehdokkuutta, mutta se ei ole voittanut yhtään palkintoa. Näin ollen Better Call Saul  on Varietyn mukaan "kaikkien aikojen halveksituin sarja".

Breaking Badin esiosasarja kertoo siitä, kuinka Jimmy McGillistä (Bob Odenkirk) tuli lopulta alamaailman asianajaja Saul Goodman, joka auttaa Breaking Badissa Walter Whitea (Bryan Cranston) ja Jesse Pinkmania (Aaron Paul). Odenkirk oli roolistaan Emmy-gaalassa kuusi kertaa ehdolla parhaaksi näyttelijäksi draamasarjassa.

Tässä ovat kaikki Emmy-voittajat – kaksi sarjaa dominoi

Rhea Seehorn, joka näyttelee Better Call Saulissa Jimmyn rakastettua Kim Wexleriä oli ehdolla parhaasta naissivuosasta draamasarjassa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän kertoi Hollywood Reporterille ennen Emmy-gaalaa, että olisi sarjaan tyytyväinen, vaikka Better Call Saul ei voittaisikaan historiansa aikana yhtään Emmy-palkintoa.

Bob Odenkirk sai Jimmy McGillin roolista kuusi Emmy-ehdokkuutta.

– Luulen, että olemme tässä kohtaa todella ylpeitä siitä työstä, mitä olemme tehneet. Vaikka en olisikaan ollut tässä sarjassa mukana, Peter Gould (toinen sarjan luojista) onnistui viimeisellä kaudella ja päätösjaksossa, mikä on todella haastavaa, Seehorn kommentoi.

Tv-gurua vaaditaan tyhmentämään sarjaansa, koska katsojat eivät jaksa enää keskittyä: "Emme voi tehdä mitään, mikä vaatii liikaa älyä"

Ennen Bettter Call Saulia Rhea Seehorn on ollut mukana muun muassa sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö (Sky Showtime) ja Rouva varapresidentti (HBO Max).

– Valehtelisin, jos väittäisin, ettei kukaan olisi halunnut mennä lavalle ja sanoa "kiitos, kun huomasitte meidät viimeistä kertaa". Luulen, että tunnemme ohjelmastamme samalla tavalla, kävi miten kävi.

Better Call Saul on arvioitu IMDb-tietokannassa maailman 29. parhaaksi sarjaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ykkössijalla on Breaking Bad, joka sai 58 Emmy-ehdokkuutta. Sarja voitti niistä 16.

 etter Call Saul ja Breaking Bad katsottavissa Netflixissä.

Seuraa meitä somessa