fbq

Barbie on jättimenestys myös Suomessa – pian vuoden katsotuin elokuva

Barbie-elokuva on nousemassa pian vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi Suomessa, vain 10 päivää ensi-iltansa jälkeen. Barbie on kerännyt katsojia lähes 235 000.

Suomen elokuvasäätiön tiedotteen mukaan Greta Gerwigin ohjaama Barbie-elokuva nauttii jättimenestyksestä myös Suomessa. 

Barbie sai ensi-iltansa Suomessa 21. heinäkuuta, ja kymmenen ensimmäisen päivän aikana se on kerännyt katsojia lähes 235 000. Suomen elokuvasäätiö ennustelee, että se nousee vuoden tähän asti katsotuimmaksi elokuvaksi vielä kuluvan viikon aikana.

Barbie keräsi katsojia lähes 235 000 ja se on tällä hetkellä kakkosena vuosilistalla. Ensimmäistä paikkaa pitää The Super Mario Bros. Movie 278 993 katsojalla. Kyseinen elokuva on saanut ensi-iltansa 6. huhtikuuta.

Kymmenen ensimmäisen päivän avaustuloksissa Barbie on kuudentena viimeisen kuuden vuoden tarkkailussa. Koronan jälkeen vain 007 No Time To Die on yltänyt samoihin lukuihin avausviikollaan keräten 256 285 katsojaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Barbie-elokuvan loppu sisältää tärkeän muistutuksen naisille

Ryan Goslingin ja Margot Robbien tähdittämä värikäs elokuva oli suuri puheenaihe jo pitkään ennen ensi-iltaansa, joten suosion yltyminen ensi-illan jälkeen oli odotettavissa. Toisena viikonloppunaan ensi-illan jälkeen Barbie keräsi lähes 74 000 katsojaa.

Barbien kanssa saman ensi-iltapäivän jakanut Cillian Murphyn ja Florence Pughin tähdittämä Oppenheimer on menestynyt verrattain myös hyvin. Elokuva on vetänyt 144 291 katsojaa elokuvateattereihin ensimmäisen kymmenen päivän aikana.

Ryan Gosling valikoitui Barbien Keniksi yhdestä tietystä syystä - rooliin harkittiin lukuisia näyttelijöitä

Seuraa meitä somessa