fbq
20240126, Helsinki. Kultainen Venla vuoden 2023 parhaille tv-ohjelmille ja tekijöille. Kuvassa Anne Kukkohovi.

Anne Kukkohovi jättää Koko Suomi leipoo -ohjelman - tässä on uusi juontaja

Anne Kukkohovi luopuu pestistään Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana, ja tilalle saadaan uusi kasvo.

Anne Kukkohovi on toiminut Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana jo useamman vuoden ajan. Nyt hän ilmoittaa Instagram-tilillään jättävänsä ohjelman.

– Oi, rakas pulla! Mun rakas kesätyö saa uuden jatkajan ja teillä huikea kesä on edessä! Anne aloittaa päivityksensä.

– Tätä ohjelmaa on ollut tosi ihana tehdä vuosi toisensa jälkeen. Vaikka välillä ollaan paleltu tai hikoiltu huolella, Koko Suomi leipoo on todella aito hyvän mielen ohjelma. Syitä on monta: uskomaton yhteen hitsautunut tiimi, taitavat tuomarit, tuottajat, ohjaajat, käsikirjoittajat ja ennen kaikkea maailman ihanimmat ja taitavimmat kotileipurit ympäri Suomen!

Herkkusuiden ja kotileipureiden suosikkiohjelma keräsi viime kaudellaan parhaimmat katsojaluvut historiansa aikana. Anne kuitenkin kertoo, että nyt on aika uusien tuulien.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mun tie vie pian Atlantin toiselle puolelle, jossa toisenlaiset projektit ja haasteet odottavat. Jahka aika on oikea, kerron siitä sitten enemmän. Mutta ennen kaikkea, kannustan jokaista tekemään irtiottoja ja rohkeita päätöksia, jotta elämästä saisi kaiken irti. Esim. vaikka siten, että osallistuu ohjelmaan leipurina, koska haku on käynnissä nyt! Anne hehkuttaa.

Hieman Anne kuitenkin paljastaa tulevasta.

– Pidän myös ajatuksesta, että jatkossa voin tehdä töitä kahdessa eri maassa.

Anne Kukkohovi koki seksuaalisen heräämisen Kaliforniassa: ”On ollut huikea matka fyysisesti”

Uusi juontaja

10. kaudella juontajan saappaisiin astuu Veronica Verho.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olen koko lapsuuteni ollut kädet jauhoissa. Ensimmäiset muistoni isoäitini kanssa liittyvät korvapuusteihin, juustokakkuihin ja marjakiisseleihin, mikä on fantastista! Voi melkeinpä todeta, että leipominen ja ruuanlaitto ovat DNA:ssani, Veronica kertoo MTV:n tiedotteessa

– Siksi on enemmän kuin ilo toimia uutena Koko Suomi leipoo -juontajana. Mikä olisikaan parempaa, kuin viettää kesä upeiden ihmisten kanssa saman intohimon äärellä? Odotan uutta kautta innoissani, hän jatkaa.

Seuraa meitä somessa