fbq

Alman elämä on pitänyt sisällään runsaasti epäoikeudenmukaisuutta - näin hän käsittelee vihaansa

Alma vierailee Susani Mahaduran ja Tuija Pehkosen haastateltavana Kesäterassilla torstaina 13. heinäkuuta.

Tuija Pehkosen ja Susani Mahaduran vieraaksi Kesäterassi-keskusteluohjelmaan saapuu 13. heinäkuuta musiikin supertähti Alma.

Alma julkaisi uusimman Time Machine -albuminsa keväällä 2023, jota hän kuvailee uransa henkilökohtaisimmaksi. Artisti on aiemmin kertonut julkisuudessa olleensa vihainen ja joutuneensa tekemään paljon kompromisseja ennen kyseisen albumin saattamista maaliin.

– Oon aina tuntenut kaikki tunteet tosi kovaa ja vihahan on selkeä tunne. Epäoikeudenmukaisuus lapsuudesta saakka, omat vanhemmat ovat joutuneet pyörätuoliin, kun olin nuori ja koulukiusaaminen...Alma luettelee.

Viha on kuitenkin ollut Alman mukaan aina eteenpäin vievää. Artisti paljastaakin olevansa edelleen häkeltynyt siitä, että hänellä on faneja. Samalla hän ymmärtää, ettei voida perustaa elämäänsä vain faneille tai heiltä saadulle huomiolle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Auri Kananen vertaa kodin siisteyttä mielenterveyteen: "Usein heijastus mielestä"

– Mulla on ollut aina vaikea hyväksyä ja ymmärtää, että mulla on faneja. Mä tietoisesti pidän sen kaukana. Arvostan, jos joku ihminen tykkää siitä, mitä teen ja se on mulle tosi tärkeetä. Mutta mä en voi elää silleen, että oisin tosi riippuvainen siitä. Mun on pakko uudistua ja elää.

Alman tie poptähteyteen alkoi Idols-laulukilpailusta vuonna 2017. Sen jälkeen hän on julkaissut lukuisia hittejä, joilla on miljoonia kuuntelukertoja Spotifyssä.

– Mulla on aika erikoinen tarina. Se miten oon pystynyt niistä omista lähtökohdista ponnistaan tähän pisteeseen mitä on nyt. Se on antanut paljon toivoa mun ystäville ja lähipiirille.

Kesäterassi arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Seuraa meitä somessa