Tinder-päiväkirja - Nelonen

Sanna Kiisken Tinder-kirja leffaksi

Toimittaja Sanna Kiisken omiin kokemuksiin perustuvasta, sinkkuäidin deittikokemuksista kertovasta Tinder-päiväkirjasta tehdään elokuva. 

Nelonen Media on ostanut elokuva- ja tv-oikeudet koko kirjasarjaan, joka kertoo sinkkuäidin värikkäistä kokemuksista deittipalvelu Tinderissä Sanna Kiisken omiin kokemuksiin pohjaten. Sarjasta on julkaistu tähän mennessä kaksi osaa, ja Kiiski kirjoittaa parhaillaan kolmatta. Leffa käsittelee sarjan ensimmäistä teosta, mutta elokuvatrilogiakin on Nelosen mukaan mahdollinen. 

Tittelit nurkkaan

Tinder-päiväkirja kertoo kolmen alakouluikäisen lapsen äidistä, joka erottuaan pohtii, mistä löytäisi uutta seuraa. Sanna Kiiski heittäytyy itselleen vieraaseen deittailumaailmaan oltuaan edellisen kerran sinkkuna 12 vuotta aiemmin. Miten deittailusovellus Tinderissä pitäisi toimia? Mitä tarkoittavat termit fwb, vanilja, hotwife ja ghostaaminen? Tinderin kautta voi tutustua ihmisiin, joihin ei ehkä koskaan muuten tulisi törmättyä. Se on kuin baari, jossa sinkkunainen voi kohdata samanaikaisesti poliisin tutkinnanjohtajan, lääkärin, pörssimeklarin, bussikuskin tai MC Cannonballin jäsenen.

Huumoria ei puutu

– Se, että kirjani on kiinnostanut lukijoita tarkoittaa, että ihan tavallisen, keski-ikäisen mokailevan äidin elämä kiinnostaa ihmisiä. Heittäytyminen epämukavuusalueelle kannattaa. Ja mitä rakkauteen tulee, niin kannattaa uskoa, että loppujen lopuksi jokaiselle pepulle löytyy penkki, Kiiski kannustaa. 

Elokuva on tulossa ensi-iltaan vuonna 2023. 

– Tinder-päiväkirja avaa Nelonen Median romaanifilmatisoinnit riemastuttavalla elokuvalla deittailun koukeroisesta maailmasta. Tästä elokuvasta ei huumoria puutu! Lähdemme rakentamaan leffasarjaa yhteistyössä myöhemmin julkaistavan tuotantoyhtiön sekä Suomen valovoimaisimpien elokuvatähtien kanssa, kertoo Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi.

 


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: Nelonen Media, Allerin arkisto30.05.2021 12:00
Katso myös
Tältä näyttää uusi Häräntappoase
Arvio: Frendien paluu on sydämellinen, mutta yllätyksetön
Sebastian Rejman on erikoismies Kobra
Tässä ovat uusvanhat Vain elämää-tähdet!
Hae mukaan! Sohvaperunat palaa syksyllä
George Clooney on yhä miljoonien naisten päiväuni
Aidan tekee paluun uuteen Sinkkuelämää-sarjaan