fbq

Syöpää sairastava Jasmiina Yildiz päivitti kuulumisiaan: Ei jaksais enää sekuntiakaan

Tosi-tv-tähti kertoo rehellisesti voinnistaan somepäivityksissään.

Tosi-tv-ohjelmistakin tuttu podcast-juontaja Jasmiina Yildiz, 26, päivitti tunnelmiaan syöpähoitojen osalta.

Kohdunkaulan syöpään sairastunut  Jasmiina Yildiz päivitti kuulumisiaan tauon jälkeen rankkojen hoitojen välissä. Big Brotherin vuonna 2021 voittanut ja Selviytyjät Suomi ohjelmassakin kilpaillut Jasmiina kertoo, että hoidot ovat vieneet kaikki voimat.

– Selviytymistä. Eipä juuri muuta. Pahoinvointia ja järjetöntä väsymystä. Ei oo koskaan kyl elämässä väsyttänyt näin paljon kun hoitojen aikana. Aivaan sairasta, joten ei oo kyl jaksanut yhtään päivitellä tänne nyt, Jasmiina kertoo rehellisesti somekanavallaan.

Hoidot vaikuttavat fyysisesti ja henkisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Henkisesti myös ihan paskaa, puuduttaa ja ahdistaa. Ei jaksais enää sekuntiakaan. Joka päivä yrittää pitää mieltä positiivisena, mut kyl kerron rehellisesti, et se on ihan jumalattoman hankalaa tän kaiken keskellä ja kyl saa kaivamalla kaivaa sen voiman, Jasmiina toteaa sydämen kanssa.

Toivoa on kuitenkin näkyvissä.

– Labrat näyttäis varovaisesti siltä, et jotain hyvää kropassa tapahtuu. Esim. tulehdusarvo, joka ollut koko vuoden korkealla on tullut tosi paljon alaspäin. Viikon päästä on magneettikuvaus ja saadaan ensimmäiset kunnon tarkat datat, mitä kasvaimelle on käynyt, hän kertoo ja lisää:

– Sädehoitoa on annettu nyt jo 15 x ja oon saanut 3 sytostaattiputusta. Sytoja jäljellä vielä 2 ja sädettä 10 kpl. Sen jälkeen mulle tehdään vielä brakyhoito.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

"Rukoilen tätä"

Jasmiina on halunnut auttaa ihmisiä puhumalla avoimesti syövästään ja hoidoistaan.

– Mut odotellaan, miten käy. Niin siintää toiveissa se, et 30 x hoidot on ohi ja sit odotellaan muutama viikko kokonaistuloksia. Mä niin rukoilen tätä. Ja haluan viiniä, terassille, kauppoihin, töihin, nähdä ihmisiä yms, Jasmiina toteaa.

Hän myös kertoo saaneensa ihanan paljon pyyntöjä sähköpostiin erilaisiin todella tärkeisiin tapahtumiin, haastatteluihin, podcasteihin ja esimerkiksi syöpäkampanjoiden kasvoiksi.

– Heti kun olen työkykyinen palaan näihin ja haluan ehdottomasti olla jatkossa mukana lisäämässä tietoisuutta ja omalla osallani tekemässä hyvää. Tätä ei meinaa unohda ikinä, Jasmiina kirjoittaa sydämen kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy