fbq

Prinsessa Catherine hämmästytti kotivierailulla - poikkeuksellista käytöstä kuninkaalliselta!

Prinsessa Catherinesta on julkaistu ennennäkemätön kuva.

Britannian prinsessa Catherine, 42, kertoi 22. maaliskuuta julkisuuteen sairastuneensa syöpään ja aloittaneensa kemoterapiahoidot. Syöpä löydettiin tammikuussa, kun Catherine kävi suunnitellussa vatsan alueen leikkauksessa.

Catherine kertoi videolla viime kuukausien olleen raskaita, mutta vointinsa kohenevan koko ajan.

Tämä prinsessa Catherinen syövästä tiedetään - näin reagoivat kuningaspari sekä Harry ja Meghan

Catherine perheineen on vetäytynyt Norfolkin-kakkoskotiinsa pääsiäisen viettoon. Maisemanvaihdoksen kerrotaan olleen puoliso Williamin idea, ja tämä toivoo voivansa suojella perhettään muutolla vaikeiden aikojen keskellä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Catherinea toipumaan tukeva perhe ei osallistu perinteiseen pääsiäiskirkkoon.

Syöpäuutisen myötä Catherinelle ja Williamille on satanut hurjasti tukea. Pari on kiitellyt toimistonsa välityksellä ihmisiä kauniista sanoista.

Prinsessa Catherine ja prinssi William jakoivat yhteisen tiedotteen - viestissä kohtelias varoitus

Uutisoinnin myötä brittiläinen muusikko Martin Kemp aktivoitui myös somessa. Hän julkaisi kuluneella viikolla yhteiskuvan perheensä ja prinsessa Catherinen kanssa. Catherine vieraili viime vuonna muusikon luona, sillä kumpikin oli mukana miesten itsemurhista kertovan kampanjan mainosvideolla.

- Lähetän niin paljon Kemp-rakkautta Walesin prinsessalle ja koko hänen perheelleen, Martin kirjoitti kuvan oheen.

Martinin poika Roman on kertonut Catherinen taannoisesta vierailusta yksityiskohtia The Times -lehdelle. Haastattelussa Roman paljasti Catherinen jättäneen kuninkaalliset pukeutumissäännöt sikseen astuessaan perheen kotiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Istuimme keittiössä penkillä, äitini ja isäni ja siskoni ja kaikkien koirien kanssa, ja Kate oli kanssamme. Hauskin asia oli, että hänellä ei ollut kenkiä jalassa, koska hän oli tarpeeksi kunnioittava riisuakseen ne ovella, Roman paljasti lehdelle.

- Se jäi todella mieleeni, koska ei kuninkaallisia näe koskaan ilman kenkiä, Roman summasi.