fbq
20230524 IITTI. Tuomion Saari -elokuvan kuvaukset. Sonja. Aiello. KUVA: ATTE KAJOVA

Sonja Aiello tyrmää Williamin rajut väitteet: "Erittäin vakava syytös"

Sonja tyrmää kaikki Williamin latelemat syytökset, ja julkaisi vahvistukseksi esimerkiksi kuvankaappauksia tekstiviesteistä.

Fitnessvaikuttaja Sonja Aiellon ex-kumppani, räppäri William (Ville Virtanen) tulistui Sonjan kommenteista liittyen William nykyiseen kumppaniin, Linda Manuellaan.

Sonja Aiello lataa suorat sanat Linda Manuellasta: "Olen kokenut kiusaamista"

Sonja paljasti podcast-jaksossa, ettei pidä Lindasta koska on kokenut tämän kiusanneen häntä. Tästä tulistuneena, William julkaisi rajun ulostulon jossa muun muassa syytti Sonjaa huumeiden käytöstä ja kotiinsa murtautumisesta.

Sonja ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi, vaan kieltää William väittämät tiukasti. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Raju ulostulo! Näin William kommentoi Sonja Aiellon syytöksiä Linda Manuellaa kohtaan

Tyrmää syytökset

Sonja julkaisi Instagram-storyssaan selonteon, jossa kertoo tuntemuksiaan someriidan myötä. Sonja kertoo miettineensä asiaa yön yli, eikä halunnut kommentoida asiaa tunnekuohuissa eilen illalla.

– Oon halunnut miettiä yön yli miten haluaisin kommentoida asiaa tai haluaisinko kommentoida ollenkaan. Kuitenkin nämä väitteet minusta ovat todella vakavia ja haluan avata suuni, Sonja aloittaa.

Seuraavissa storyissaan Sonja listaa asioita, jotka ovat virheellisiä Williamin rajussa ulostulossa. Alkuun Sonja huomauttaa, ettei missään kohtaa sanonut etteikö Linda ansaitsisi someseuraajiaan, toisin kuin William julkaisussaan väitti.

– Päinvastoin, sanoin että en mä ole kukaan sanomaan etteikö hän niitä ansaitsisi. Hän on saanut omalla työllään seuraajansa ja se ei ole minun asiani. Korostin myös, että en missään nimessä vihaa henkilöä. Mä en pidä henkilöstä tiettyjen syiden takia ja olen kokenut häneltä kiusaamista minua kohtaan. Hän on tehnyt sen myös ihan julkisestikin. Taisi olla niin, että hän oli tehnyt julkisen anteeksipyynnön minulle typerän käytöksen takia ollessani kuvauksissa Selviytyjissä. Ehkä tämäkin kertoo jotain, Sonja kirjoittaa Lindan julkiseen Sonjan haukkumiseen viitaten.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Linda Manuellalta alatyylinen purkaus Sonja Aiellosta

Linda Manuellalta julkinen anteeksipyyntö: "Oli todella lapsellista ja tarpeetonta"

Tavaroiden panttaamista ja isän väliintulo

Ulostulossaan William myös väitti Sonjan murtautuneen tämän kotiin huumeiden vaikutuksen alaisena.

– Mä en ole ikinä murtautunut kenenkään asuntoon. Tämä on erittäin vakava syytös. Asunnossa olen ollut kirjoilla ja omilla avaimillani olen ovesta mennyt. Eromme aikoina, olen saanut lääkäriltä reseptin rauhoittaviin että saisin pahaa ahdistusta pois mitä koko ero mulle aiheutti ja saisin nukuttua yöni, Sonja vastaa väitteisiin.

William myös väitti Sonjan isän lähettäneen hänelle kummallisia viestejä. Sonja vastaa asiaan kuvankaappauksella, jonka kertoo olevan ainoa viesti Sonjan isältä Williamille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Jokainen asia eron jälkeen piti tehdä vaikeimman kautta ja aiheuttaen mulle pahaa mieltä. Jopa mun tavaroita pantattiin 4kk muuttoni jälkeen. Isäni on laittanut Villelle tämän ainoan viestin ja omasta mielestäni erittäin asiallisen sellaisen.

Viesteissä Sonjan isä pyytää Williamia asiallisesti palauttamaan Sonjan tavarat.

– Moi Ville. Mä en haluais et Sonja on surullinen. Pyydän et olisit herrasmies ja luovuttaisit Sonjan kaikki tavarat. Tietääkseni niitä on pyydetty tarpeeksi monta kertaa. Ole MIES, anna tavarat ja jatkatte omilla tahoillanne elämää ilman toistenne loukkaamista. En halua enää kuulla tyttärestäni minkään sortin negatiivista sinun suunnalta, viestissä kirjoitetaan. 

Isä ehdottaa, että Sonjan sisko Sofia noutaisi tavarat. Hän myös kysyy, sopisiko jos hän itse hakee tavarat ja painottaa, ettei Williamin tarvitse pelätä häntä. 

Sonja Aiellolle syyte pahoinpitelystä

Sonja myös huomauttaa, ettei ole koskaan tunkeutunut tapahtumiin tai yksityisiin tiloihin esimerkiksi Williamin keikalla ilman lupaa, toisin kuin William väittää. William myös väittää Lindan toimittaneen Sonjalle tämän vanhaan osoitteeseen saapuneita perintäkirjeitä "vain hyvää hyvyyttään". Sonja tyrmää tämänkin väitteen.

– Mulle ei ole toimitettu lukuisia kirjeitä. Päinvastoin, eron jälkeen siskoni on kysellyt postejani mutta niitäkin on pitänyt pantata ja aiheuttaa minulle harmia, Sonja kertoo.

Lopuksi Sonja vielä toteaa, että ei koe uhriutuneensa eron jälkeen vaikka "syytä olisi ollut". 

– Koen, että kaikki asiat ei tänne julkisesti kuulu. Ne käydään sitten oikeudessa läpi, Sonja kirjoittaa lopuksi.

Sonja Aiellon rankka avautuminen: "En ole mikään roskakasa"