fbq
sanna

Sanna Marin paljastaa tv:ssä aiheuttavansa harmaita hiuksia turvamiehille – karkaa omille kävelyilleen

Pääministeri Sanna Marin kertoo yksityiskohtia elämästään toimittaja Mika Tommolan ohjelmassa Vaaleihin Tommolan kanssa

Kymmenen uutisten loppukevennysmiehenäkin tunnettu Mika Tommola tapaa ohjelmassaan puolueiden puheenjohtajat vaalien alla. Hän tenttaa kuitenkin kaikkea muuta kuin politiikkaa. Hän haluaa selvittää, millainen ihminen löytyy puoluepomon kovan kuoren takaa. 

Sarjan ensimmäisessä jaksossa Mika Tommola tapaa Sanna Marinin nykytaiteen museossa Kiasmassa, jossa he pääsevät taidemaalareiksi. Heille annetaan tehtäväksi maalata joku muisto elämästään. 

Marinille tulee mieleen reissu Müncheniin turvallisuuskonferenssiin, jossa hänellä oli tunti aikaa kävellä kaupungilla auringonlaskun aikaan, ja hän alkaa maalata kyseistä maisemaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marin kertoo pystyvänsä nauttimaan maisemista ja paikoista matkustellessaan työtehtävissäkin, sillä hänellä on tapana turvamiesten kauhuksi lähteä kävelemään kaduille sen sijaan että istuisi vain mustien autojen kyydissä.

– Ne on aina ihan kauhuissaan, että apua, nyt se pääministeri lähti kävelylle! 

Sanna Marinilta poikkeuksellinen tunteenpurkaus – liikuttuu kyyneliin viihdeohjelmassa

marin

Tommola ihmettelee, että ei kai pääministeri voi toimia niin.

– Musta tuntuu aika usein siltä, kun mä lähden reissuille, myös ehkä Suomessa, että joka aamu mä astun liukuhihnalle, sitten mä kuljen sen liukuhihnan läpi ja illalla astun pois siitä, ja sitten on ehkä vähän vapaa-aikaa käydä suihkussa ja syödä iltapala, Marin selittää.

Tommola mainitsee, että tuollainen elämä kuulostaa aika rankalta. Marin toteaa, että se on rankkaa, mutta antoisaa ja sen kestää, kun tietää, ettei se ole ikuista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanna Marin paljastaa tv:ssä yhdeksännen luokan keskiarvonsa: "Olisi pitänyt olla ahkerampi"

Vaaleihin Tommolan kanssa kaikki jaksot MTV Katsomossa. MTV3-kanavalla jaksot esitetään arkisin klo 18.05. 
 

Seuraa meitä somessa