fbq

Salkkareiden juonipaljastukset: Matias todistaa dramaattista välikohtausta – puukko heilahtaa

Matiaksen iskuhommat eivät oikein mene putkeen Salkkareissa.

Ismo yrittää vakoilla Salatut elämät -sarjassa Lassea piskuisen Nadjan avulla, mutta ei siitä tule oikein mitään muuta kuin sanomista Ismolle, joka äksyilee pikkutytölle juonensa epäonnistuttua. Lasse kuitenkin tajuaa, että Ismo on hänen ja Jutan salasuhteen jäljillä. Tarvitaan uusi juoni Ismon harhauttamiseksi.

Matiasta harmittaa, kun Vertti voitelee poikien yhteistä ihastusta Erikaa kalliilla kenkälahjalla. Myöhemmin Matias todistaa tilannetta, jossa popot yritetään ryöstää tytöltä, mutta Matias ei ehdi eikä uskalla tehdä mitään ennen kuin Vertti menee hätiin ja saa puukosta. Myöhemmin Matias saa kuitenkin uuden näytön paikan.

Susun ja Mikin sovinto(juoni)illallinen Noelin ja Danielan kanssa sujuu hyvin, paitsi että Noel aavistelee, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää.

Kalle junailee itsensä sairaalaan Susun vastaanotolle tulevan Aten lääkäriksi. Motiivi on kuitenkin hyvä: Kalle haluaa auttaa Sampon ja Aten takaisin yhteen sotkettuaan viimeksi vakoilusekoilullaan näiden treffit.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aki tuskailee kahden naisen välillä säätämistään. Myös Marianna on möksällään Akin tylystä käytöksestä. Ehkäpä ilta elokuvissa saisi itse kunkin ajatukset muualle? No ei saa, sillä kaikki osapuolet tukijoukkoineen menevät samaan näytökseen samalle penkkiriville.

Salatut elämät MTV3:ssa ensi viikolla jääkiekon MM-kisojen takia vain tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa MTV Katsomo+:ssa jo perjantaina 10.5..


Seuraa meitä somessa