fbq

Nyt puhuu nainen, joka väittää olevansa Baby Reindeerin alkuperäinen vainoaja: "Minä olen uhri"

Nainen väittää, että hänen sijastaan koomikko Richard Dunnilla olisi ollut pakkomielle hänestä.

Nainen, joka väittää olevansa suositun Netflix-sarjan Baby Reindeerin alkuperäinen vainoaja, kertoi Daily Mailille, että aikoo ryhtyä oikeustoimiin koomikko Richard Gaddin luomaa sarjaa vastaan. Nimettömänä pysyvä nainen sanoi olevansa inspiraationa Jessica Gunningin näyttelemälle Marthalle, joka ahdistelee uravaikeuksissa olevaa koomikkoa Donny Dunnia (Richard Gadd).

Martha lähetti useiden vuosien aikana Donnylle yli 41 000 sähköpostiviestiä, 744 tviittiä, 100 sivua kirjeitä ja 350 tuntia ääniviestejä. Puhuessaan Daily Mailille nainen väitti, että Gadd olisi ollut pakkomielteinen hänestä.

– Hän käyttää Baby Reindeeriä stalkatakseen nyt minua, nainen kertoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minä olen uhri. Hän on tehnyt hitto ohjelman minusta.

Jessica Gunning on saanut paljon kehuja Marthan roolistaan.

Nainen väitti, että Gaddin käsikirjoituksessa ”kiusattiin vanhempaa naista televisiossa maineesta ja kunniasta”. Siitä huolimatta, että Gadd yritti piilottaa naisen identiteetin, hän kertoi saaneensa netissä tappouhkauksia ja herjauksia Gaddin tukijoilta.

Vaikka Netflix markkinoikin sarjaa tositarinana, Gadd on Hollywood Reporterin mukaan sanonut aiemmin, että hän ei voinut kertoa koko tarinaa laillisista ja taiteellisista syistä. Gadd huomautti, että hänen täytyi suojella itseään.

Sarjan luoja myös toivoi, että hänen Instagram-seuraajansa lopettaisivat Baby Reindeerin oikeiden henkilöiden arvuuttelun, kuten menestyneen tv-kirjoittajan, joka käytti Donnya hyväkseen.

Richard Gaddin luoma sarja on tällä hetkellä Netflixin katsotuin sarja Suomessa.

– Ihmiset, joita rakastan, joiden kanssa olen työskennellyt ja joita ihailen (muun muassa Sean Foley) ovat saaneet tarpeettoman paljon spekulaatiota osakseen, Gadd kirjoitti Instagram-tarinassaan maanantaina 6. toukokuuta, joka oli nähtävillä vain 24 tunnin ajan julkaisustaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Pyydän, älkää spekuloiko keitä nämä ihmiset ovat oikeassa elämässä. Se ei ollut tämän sarjan tarkoitus.

Spekulaatioihin on vastannut myös brittiläinen ohjaaja ja käsikirjoittaja Sean Foley, jota katsojat luulivat tv-kirjoittajaksi, joka hyväksikäytti Gaddia.

– Poliisia on tiedotettu ja he tutkivat parhaillaan kaikkia loukkaavia herjauksia ja uhkailuja, jotka ovat kohdistuneet minuun, Foley kirjoitti viestipalvelu X:ssä.

Baby Reindeer katsottavissa Netflixissä.

Seuraa meitä somessa