fbq
20240220, Helsinki. Farmi -pressi. Kuvassa Linnea Vihonen.

Linnea Vihonen on Farmi Suomen juonittelukuningatar – liittolaisetkaan eivät ole turvassa

Farmi Suomen toisessa jaksossa valitaan uusi torppari, joka osoittautui jo ensimmäisessä jaksossa melkoiseksi peluriksi.

Farmi Suomen toisessa jaksossa 14. maaliskuuta uusi torppari on valmis heittämään liittolaisensa kaksintaisteluareenalle. Jakso on jo katsottavissa Ruutu+:ssa. Älä lue pidemmälle, mikäli et halua tietää jakson tapahtumia.

– Nimeäminen tulee olemaan vaikeaa, koska minulla on niin monta nimeä, uusi torppari ynnää.

Tv-kokki Linnea Vihonen on nimetty Farmin uudeksi torppariksi. Linnea supatti jo ensimmäisessä jaksossa useiden henkilöiden kanssa liittoutumisesta.

Dj-tuottaja Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen uskoo olevansa pudotukselta turvassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Meillä on sopimus Wallun (Valpio) ja Linnean kanssa. Katsomme toistemme selkää ja ettei kukaan ole puukottamassa takaapäin. Silleen, että me olisimme se finaalikolmikko, Dani summaa tilannetta.

Tv-kokki Linnea Vihonen kärsi Farmi Suomessa muiden käytöksestä – kaipasi moraalia

Mediapersoona Wallu Valpio on valinnasta erityisen mielissään.

– Se on erittäin hyvä, että Linneahan nyt joutuu päättämään, kuka lähtee tähän surumieliseen pudotuskisaan. Siinä me pystytään aika hyvin taktikoimaan, että se en ole minä. Uskoisin, että sitten kun minä otan Linnean nykyisen roolin, niin kyllähän minäkin pidän Linnean kuivilla, Wallu analysoi tilannetta.

Linnea ei kuitenkaan ole täysin samaa mieltä.

– Ei se Wallukaan multa turvassa ole. Kyllä mä hänetkin olen valmis heittämään areenalle, mutta en vielä, Linnea vinkkaa nauraen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin.

Seuraa meitä somessa