fbq
20230414, Helsinki. Valtiopäivän avajaiset Eduskuntatalossa. Puhemiehen vastaanotto Valtionsalissa. Kuvassa Pekka Haavisto ja Antonio Flores.

Antonio Floresin kiivas luonne johti terapiaan: "Ajattelin, että kun käy terapiassa, on hullu"

Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelmassa Mika Tommola haastattelee Antonio Floresia.

Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelmassa toimittaja Mika Tommola tutustuu presidenttiehdokkaiden puolisoihin. Ecuadorilainen Antonio Flores on Pekka Haaviston puoliso. 

Antonio vie ohjelmassa Mikan tanssitunnille ja kertoo, että Pekka ei osaa tanssia. Hänelle tulee mieleen Pekan tanssitaidoista mieleen huojuva vieteriukko.

Mika huomattaa, että Antoniolla on hieman kiivas luonne, joka on vienyt hänet harmien kautta terapiaan asti. 

– Mä ajattelin, että kun käy terapiassa, on hullu. Mutta asia ei ole näin. Jokainen ihminen voi käydä terapiassa, ja se tekee oikeasti hyvää, hän pohtii.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pekka on hakenut kaksi kertaa aiemmin presidentiksi. Antonio kokee, että ei olisi ollut vielä 12 vuotta sitten valmis presidentin puolisoksi.

Lapset tenttaavat presidenttiehdokkaita tv:ssä – Pekka Haavisto joutuu vastaamaan Al-Hol-kohuun

– Maailma ja Suomi on muuttunut, ja se muuttuu koko ajan parempaan suuntaan. Haluamme antaa esimerkin, että tämä on meidän parisuhteemme, ja se on ihan normaali juttu, Antonio pohtii.

Hän uskoo, että Suomi on valmis kahden miehen presidenttipariin. Presidentin puolisona hän ei halua ottaa mitään roolia. Hän uskoo, että suomalaiset ovat pitäneet hänen rentoudestaan ja aitoudestaan.

Vaaleihin Tommolan kanssa 7. helmikuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 23.00.

Seuraa meitä somessa